Новото кино в СТРАНД Бургас отвори врати

Екипът на СТРАНД, първият развлекателен търговски център на открито е щастлив да обяви, че има своя петзвезден мултиплекс в Бургас, Cine Grand. Киното  е оборудвано с 3D дигитална система и предлага уникално кино изживяване. Cine Grand е част от световната мрежа Cine Grand, която вече присъства в Индия, Китай и Румъния. Бургас е вторият български град, след София, част от глобалната стратегия на компанията за разрастване и присъствие по целия свят.

До края на месец април всеки, който е направил покупка за най-малко 40 лева в СТРАНД, ще получи ваучер за кино, за да преживее зрителното изкушение Cine Grand. Магазините, които участват в инициативата, са отбелязани със стикер Безплатен билет за кино. Някои от тях: M&Co, Shana, Next, French Connection.

Ваучерът, заедно с касовата бележка за направената покупка, осигурява на своя притежател билет за кино за който и да е филм от програмата на Cine Grand.

“При изграждане на киното сме се съобразили с вкуса и предпочитанията на  зрителите, знаейки, че киното е  едно от най-популярните и обичани забавления. Надяваме се, че нашите гости ще се наслаждават на любимите си филми и ще се чувстват обгрижени в една приятна атмосфера, поставяща удоволствието от гледане на филми на първо място”, казва Мариела Остенд, Изпълнителен директор на СТРАНД.  

Leave a Reply