Новото поколение камиони на Scania със заявка за лидерска позиция в устойчивия транспорт

United Partners | 13.07.2016

На 23ти август Scania ще представи своето ново поколение камиони

На 23ти август Scania ще представи своето ново поколение камиони, предназначени за превоз на дълги разстояния специално за европейския пазар. В годината на 125-ия си рожден ден, Scania представя пред световната публика най-голямата си инвестиция в нови продукти и услуги в досегашната си история.

Следвайки внимателно планиран график, Scania ще пуска на пазара своето ново предложение на няколко етапа, с ясен фокус върху различните индустрии и клиентски сегменти, като настоящото високо ценено поколение камиони ще се продава успоредно с новото. Постепенното въвеждане на новото поколение ще започне с камиони за превози на дълги разстояния в Европа, а по-късно ще бъде последвано и от модели в други сегменти.

Обединяващото при всички сегменти е, че Scania разработи широка гама от индивидуализирани решения за продукти и услуги, което спомага за намаляване на разходите за оперативна дейност и поддръжка, както и увеличава времето за експлоатация на превозното средство.

Scania цели да стане лидер в устойчивия транспорт, където партньорството и дигитализацията ще играят все по-голяма и важна роля. Устойчивост е една от ключовите думи в предстоящото представяне, като това ще бъде изключително важно за бъдещата конкурентноспособност на Scania, нейните клиенти и клиентите на нейните клиенти.

“Сега сме във финалната фаза на подготовка на организацията за продажбите и обслужването, както и на производството на първите бройки за Европа. В момента не предоставяме допълнителна информация за многобройните иновации, които предстои да покажем, но съм убеден, че това, което Scania ще разкрие на 23ти август ще се превърне в основна тема на разговори както сред фирмите в бранша, така и извън него,” казва Кристиян Левин, Изпълнителен вицепрезидент „Продажби и маркетинг“.

Leave a Reply