Обучават представители на НПО за разработване на PR стратегии на 12 май

EventBox.bg I 2010-04-30

Фондация "Лале" организира обучение за представители на неправителствени организации на тема „Разработване на PR стратегия за НПО”, което ще се проведе на 12 май 2010 г. в София.

Лектор на обучението ще бъде Саския Вонк. Заявки за участие се приемат до 5 май 2010 г. 

Обучението ще се проведе на английски език с осигурен превод. То се организира в рамките на Програма „Развитие на социалната трансформация чрез насърчаване на социалната отговорност”, която се реализира в партньорство с Фондация „Европейски форум за обмяна на знания” и с подкрепата на Програма МАТРА на Министерство на външните работи на Кралство Нидерландия. 

Организациите, които се интересуват и желаят да участват в обучението са поканени да попълнят формуляр за участие на един свой представител и да го изпратят до Фондация Лале по електронна поща на адрес info@tulipfoundation.net най-късно до 5 май 2010 г. Тъй като местата са ограничени, организаторите си запазват правото да поканят представители на организации, които покажат практическа необходимост и полза от разработване на PR стратегия.

Фондация Лале поема разходите на участниците по време на обучението, но не и разходи за път и настаняване. Поканените участници ще бъдат писмено уведомени до 10 май 2010 г.

За повече информация и формуляр за участие: 

http://tulipfoundation.net/id-678/setLanguage-2/Training_Development_of_a_PR_Strategy_for_NGOs_12_May_2010.html

—————

Саския Вонк започва развитието се на експерт в PR през 2003 г. в холандската организация World Population Foundation (WPF), където отговаря за реорганизация на корпоративния стил, създаване на нова Интернет страница (www.wpf.org), подготовка на годишен отчет, информационни бюлетини и координиране на мрежа от доброволци. През 2008 г. Саския Вонк започва да работи за PR агенция, където консултира няколко компании и нестопански организации в сферата на PR и комуникационни стратегии. През 2009 г. г-жа Вонк основава своя фирма, която предлага на стопански и нестопански организации консултации в сферата на PR стратегии, маркетинг и корпоративни комуникации. Тя е специализирала в online маркетинг, PR и социални медии. 

Оригинална публикация

Leave a Reply