Обучение и бизнес симулация на тема: “Бизнесът в Действие: Корпоративна Социална Отговорност”

EVENTS.dir.bg

Кога: 5-7 март 2010 г. (петък-неделя)
Къде: София, Висше Училище по Застраховане и Финанси
Достъп: С конкурс и за медии
Организатор: AIESEC София УНСС

Събитието:

AIESEC София УНСС, част от най-голямата международна организация, ръководена изцяло от и за студенти, организира за трета поредна година проекта „Бизнесът в действие: Корпоративна социална отговорност”, който ще се проведе от 5 до 7 март 2010 г. във ВУЗФ.

В същността си той представлява поредица от обучения и тридневна бизнес симулация, насочена към актуална тема за отговорния бизнес. В проекта се очаква да се включат над 100 студенти от водещи университети в София, които ще решават казуси, зададени от бизнес партьорите, участващи в събитието.

Тематично казусите ще са обвързани с корпоративната социална отговорност и добрите практики на компаниите в тази област. Целта на проекта е да подбуди интереса на обществото по темата на Корпоративната Социална Отговорност (КСО) като създаде връзка между работата на студентите и бизнес партньорите. КСО е едно от най-актуалните явления сред модерните компании, отскоро навлизащо и на българския бизнес пазар. Това е процес, основаващ се на взаимополезни отношения между всички заинтересовани лица – компании, служители, общество, околна среда.

Ако желаете да планирате своите бъдещи бизнес кариери, този проект е най-добрата Ви опция!

За контакти
:

AIESEC София УНСС
София 1700
Университет за национално и световно стопанство, 1 етаж
Тел:  +359 2 819 55 92  +359 2 819 55 92
e-mail: office@aiesec-unwe.net

Допълнителна информация: www.aiesec-unwe.net

Оригинална публикация

 

Leave a Reply