Официална церемония по връчване на годишните награди на списание “Бакхус” за най-добри ресторанти на 2010

EVENTS.dir.bg

Кога: 10 март 2010 г. (сряда), 19.00 часа
Къде: София, Бизнес Център Benchmark, бул. "Цариградско шосе" №159
Достъп: Куверт
Организатор: Списание "Бакхус"

Събитието: На 10 март 2010 г. в Бизнес Център Benchmark, гр. София, бул. "Цариградско шосе" №159, ще се проведе галавечеря с официална церемония по връчване на наградите в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" – Acqua Panna & S.Pellegrino 2010. Гостите на събитието ще могат да разберат първи кои ще бъдат носителите на призовете в тазгодишния конкурс, както и да опитат от кулинарните специалитети на шестима топ български готвача – Мариан Годжев, Йонко Дяков, Валери Нешов, Иван Кирин, Андрей Стоилов и Борис Петров.

Дегустационното меню на вечерта ще започне с авторска рецепта с мида "Сен Жак", ще продължи с поширано филе от черноморски лаврак, последван от бомбичка от спанак със зелено сирене от с. Черни вит, руладин от токачка, терина от телешки джолан обвита в испанска шунка, всяко от тях съчетано с класно бяло, розе или червено вино, и ще завърши с десерт от флан с уиски и Chivas 12 y.o. Специален гост на събитието ще бъде Andreas Larsson – най-добрият сомелиер в света за 2007.

Повече информация за събитието ще намерите тук!

Куверт можете да закупите през Klikshop.bg!

Само до 25 февруари 2010 можете да купите куверт на специалната цена от 160 лв. с ДДС 

Цената на куверт, закупен от 10 до 25 февруари 2010, е 160 лв. с ДДС 
Цената на куверт, закупен от 26 февруари до 5 март 2010, е 180 лв. с ДДС 

Цената на куверта включва дегустационното меню, по 125 мл от всеки вид вино и 50 мл уиски. 
Всички маси са с конфигурация за 8 души. 

Куверти може да закупите онлайн, с наложен платеж, по банков път или на място на ул. "Иван Вазов" 16. Кувертите ще бъдат доставени безплатно в срок от 3 работни дни. Резервации, без предварително заплащане, не се приемат. 

За подробности относно начина на закупуване на куверт, моля, пишете на events@bacchus.bg или се обадете на тел. 02/ 93 76 349

Оригинална публикация

Leave a Reply