Официално връчване на Годишни награди за отговорен бизнес 2010 на БФБЛ

Начало: Четвъртък, 17 Февруари 2011 г.
Край: Четвъртък, 17 Февруари 2011 г.
Достъп: Само с покана и За медии
Организатор: Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ)
Отворено за медии: Да

На 17 февруари 2011 г. за осма поредна година Български форум на бизнес лидерите на Официална церемония ще връчи най-престижните КСО награди на компаниите, определени от независимо жури като най-заслужили в следните категории: „Инвеститор човешкия капитал”, „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в образованието”, „Инвеститор в околната среда” и „Маркетинг свързан с кауза”.

БФБЛ остава отдаден на идеята за насърчаване на добрите практики сред малките и средни предприятия в България и за трета поредна година предвижда специална награда за цялостна КСО политика за малко и средно предприятие.

Журито на Наградите на БФБЛ се състои от реномирани личности и утвърдени специалисти в различни области. Броят на журиращите и разнообразието в професионалните им квалификации гарантират безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Крайният срок за подаване на кандидатури е 21-ви януари 2011 година. За въпроси и нужда от допълнителна информация може свържете се с екипа на БФБЛ на тел. 986 52 02 или по имейл: office@bblf.bg

За допълнителна информация: http://bblf.bg/projects.php?sub=award&year=8

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1196

Leave a Reply