Ох, мамка му!

в. Уикенд | Мира ТАНЕВА | 03.09.2010

Цвета Кирилова сътвори нечуван гаф в "Календар", от Нова телевизия гузно мълчат – били виновни техниците

И това доживяхме – водеща на новините да псува зрителите в ефир. Случи се преди седмица във вечерната емисия на "Календар".
Едно от най-опитните лица на Нова телевизия Цвета Кирилова стана мишена на зрителите след тъпата случка. Водещата, която е и продуцент на новинарските емисии в частния канал, стана автор на безпрецедентен гаф в родния ефир.
Още на старта на късната емисия миналия петък Цвета забрави репликите си и пусна нервна псувня: "Ох, мамка му!". След секунда излъчването бе прекъснато внезапно. След секунди черен екран новините стартираха от начало, все едно нищо подобно не се е случило
Телевизията не пусна извинение за гафа, но публиката не го остави без коментар.
Възмутени зрители на Нова телевизия цяла седмица раздухваха случая по форуми, а клипче с изцепката на Кирилова бе пуснато във видеосайта "Vbox7" още в събота, където също се коментираше усилено. Ден по-късно обаче видеото изненадващо изчезна.
Водещата Цвета Кирилова обаче няма никаква вина за случая, установи наша проверка. Тя обясни пред "Уикенд", че новините са излъчвани на запис и техническият екип е объркал видеото.
"На запис може да случват много гафове, но те не следва да се излъчват в ефир. Понякога обаче се получават такива грешки, които са на техническия екип. Не мога да коментирам репликата, защото тя не е казана на живо", заяви Цвета Кирилова.
Тя не крие притеснението си от случая, но не смята, че от това трябва да се прави сензация или изводи за работата в Нова телевизия, където според нея работят само професионалисти. Водещата и продуцентка на новинарските емисии в частния канал има дългогодишен опит в професията. Работи като журналист от 1999 г. и има две магистратури в тази област.

Стр. 4

Leave a Reply