Остават броени дни до започването на Конференцията на IPRA в Лондон

www.prkernel.com | 2009-10-27

IPRA_logo_2cГодишната конференция на Международната асоциация за връзкки с общесвеността IPRA в Лондон ще даде възможност на специалистите по комуникации да се срещнат, обменят идеи, споделят добри практики и да дебатират по някои от най-горещите теми в глобалната комуникационна индустрия.

Тазгодишната конференция ще се фокусира върху това как се прави бизнес в PR-а по време на криза и как се създават възможности във времена, когато всички клиенти съкращават бюджетите си, обикновено започвайки с тези за PR!

Някои от водещите практици в индустрията, специалисти в различни области от сферата на връзките с общесвеността, ще повдигнат най-наболелите теми в сектора от последно време. Лектори от висока класа като Франсис Ингам, изпълнителен директор на Асоциацията на консултантите по връзките с обществеността PRCA и Пол Холмс, президент и изпълнителен директор The Holmes Group, ще разкрият как да бъдем иновативни, като използваме новите инструменти за комуникация за увеличаване на резултатите от PR кампаниите, както и възвращаемостта на инвестициите ROI.

PR Оскарите на IPRA -Golden World Awards for Excellence GWA – ще бъдат присъдени на най-впечатляващите PR кампании в света, реализирани през 2009 година, на официална церемония след конференцията на асоциацията. Награди ще бъдат връчени на 30 победители в 25 категории – включително и специалната награда за креативност. На трима подгласници ще бъдат връчени специални почетни грамоти.

Кандидатурите за участие в GWA са разглеждани от най-добрите международни PR експерти. Всяка заявка е оценявана в пет основни направления – изложение на темата проучване планиране на кампанията изпълнение и оценка на резултатите.

За първа година Конференцията на IPRA ще се проведе в престижната зала Merchant Taylor в Лондон. Датата на събитието е 30 октомври – отбележете я в графика си.

Оригинална публикация: http://www.prkernel.com/?action=news&id=879438

 

 

Leave a Reply