Оставиха Крум Савов без пари

в. Меридиан мач | 2010-02-24

Продуценти зарязаха "Спорт мания", Сашо Диков спасява предаването

Едно от най-вълнуващите спортни предавания в ефира "Спорт мания" ще продължи да се излъчва въпреки финансовите затруднения. Крум Савов стартира външната си продукция точно преди година заедно с Вили Вуцов, но двамата не се появиха на екрана на Канал 3 последната неделя. Тогава тръгнаха слуховете, че предаването пада. По неофициална информация продуцентите на "Спорт мания" спрели да дават "пари и през последните три месеца Крум Савов трябвало да осигурява сам финансирането.
"Моето желание е това предаване да го има. Световната финансова криза и кризата на рекламния пазар обаче ни принуждават засега да отстъпим", обяви популярният тв журналист пред "Меридиан Мач". Той се надява, че с помощта на програмния директор на Канал 3 Сашо Диков може да се намери решение на проблема.
"Харесвам предаването на Крум и ще направя всичко възможно то да продължи да се излъчва", обясни Сашо Диков. Двамата на няколко пъти бяха вкарвани в интриги от жълтите медии, но те са категорични, че конфликт между тях не е имало и Диков не се е бъркал по никакъв начин в работата на колегата си.
По договор външната продукция е трябвало да отчислява процент от приходите от реклама на телевизията, но заради липсата на такава до Канал 3 не са стигали постъпления.

Стр. 23

Leave a Reply