От 7 януари HELLO! България на пазара вече във ВТОРНИК!

Даниела ПОНЧЕВА I 7.01.2014

КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ: Само на 32 години, Кейт се превърна в модел за подражание

От 7 януари безспорният лидер сред лайфстайл списанията у нас, HELLO! България, променя дeня си на излизане на пазара. От този вторник изданието ще радва читателите си ден по-рано! През седмица HELLO! България ще продължава да поднася най-новото от света на звездите, ексклузивни интервюта и фотосесии, всички актуалности от модния и козметичния подиуми.
Търсете новия брой на HELLO! България от 7 януари, вече във вторник!

Първият за годината брой на HELLO! България е посветен на неотразимата Кейт Мидълтън, която на 9 януари празнува 32-рия си рожден ден. Колекционерското издание разкрива как за толкова кратко време херцогинята на Кеймбридж се превърна в модна икона и модел за подражание на милиони хора по цял свят. Как Кейт поддържа фигурата си след раждането, защо носи синьо, кое е любимото й бижу и как съчетава майчинството и светските изяви – само в новия брой на HELLO! България.

„Отдадеността й към благотворителните каузи, които подкрепя, е отражение на нейната природа.”

HELLO! България разкрива още:
Как прекара Коледа кралското семейство, какво им предстои през идната година, 32 интересни факта за 32-рия рожден ден на Кейт, как влияе херцогинята на модните тенденции в света, кои са любимите й марки и какво пази в кутията си за бижута.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

* ЕКСКЛУЗИВНИ ПРИЗНАНИЯ: Джейд и Асизи Джагър споделят радостната новина, че Мик ще става прадядо. Щастливите майка и дъщеря разказват за очакваната поява на новия член на клана Джагър, какво е да бъдеш млада майка и баба, как е реагирал на радостната новина Мик и какви са отношенията на Асизи с известния й дядо.

„Тя ще е перфектна майка. Много е уравновесена. Да изпълниш повелите на природата, те дарява със смисъл” – разкрива Джейд за дъщеря си Асизи. 

Leave a Reply