От днес bbt става женски канал без Бареков, засега

в. 24 часа | Диана КЪНЧЕВА | 2009-12-07 

bbtОт днес и ББТ променя програмната си схема. Телевизията, която доскоро се рекламираше като новинарски канал, се ориентира към женската аудитория. Запазват се и новините, но вече ще са по-рядко – в 12 ч, в 15 ч, в 17 ч, а в 19 ч ще е цантралната емисия, която ще продължи близо час заедно със спортните новини. Естествено, при извънредни събития ще се правят специални емисии, поясни програмният шеф на медията Драгомир Владов. Промяната се наложила заради ниския рейтинг на досегашния формат.
Собственик на ББТ е Ирена Кръстева. Наскоро името на напусналия Би Ти Ви Николай Бареков се свърза с медията заради покана от Кръстева към него.
Засега Бареков не е в телевизията, за тези неща говорете с г-жа Кръстева, каза Владов.
От 7 до 12 ч ще има две женски предавания, от 14 до 16 ч също продължават женските теми. След новините в 20 ч вече ще има и хубав филм.
Всеки петък от 18 ч пък ще върви репортерско предаване.
В събота и неделя ще има детски блок, а след Нова година ще тръгне и "Красота и сила", насочено към спортовете, диетите и начините за добра фигура. В събота вечер ще гледаме Ива Стоянова, едно от лицата на медията, в двучасов политически блок от 17 ч. Ново е и предаването за българска музика с всички новини в гилдията.
Светското предаване на Ева "Звезден прах" вече ще е два часа всяка неделя от 16 ч. Повечето предавания ще са на живо, контактът със зрителите ще е толерирай и постоянен, обещава Владов.
Предаванията ще вървят от ново студио, с нови декори, а от днес телевизията ще е с нова опаковка и лого – bbt.

Стр. 5

Leave a Reply