От лабораторна апаратура до индустриална автоматизация

 Интер Експо Център – София I 06.02.2013

От 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната В2В изложба БУЛКОНТРОЛА. Български и чуждестранни специалисти ще покажат най-нова лабораторна и контролно-измервателна техника, технологии и софтуер за индустриална автоматизация

Фирма ЛАБИМЕКС ще представи белгийската компания ChemLab NV, демонстрираща на пазара безкомпромисно качество и конкурентни цени на NIST проследими сертифицирани по ISO 17025 сравнителни материали (ISO 17025 е основният стандарт, използван от акредитирани лаборатории и лаборатории за изпитване и калибриране). Предлаганите продукти ще доведат до значителни промени в пазара на сертифицирани стандартни материали (ССМ).

От „ФОТ”ООД ще покажат новите апарати на „Memmert” с удължена тригодишна международна гаранция за цялата продуктова гама. Фирмата предлага сушилни, инкубатори, стерилизатори, климатични камери, водни и маслени бани, вакуум-сушилни и сушилни с азотна атмосфера.

Сред изложителите е фирма Атикс, ексклузивен представител за България на шест взаимосвързани фирми, които ще демонстрират най-иновативното от продуктовата си гама. Фирма Iconics ще представи система SCADA Genesis 64, VIPA ще предложи PLC техника – SPEED 7 процесори, SLIO периферия и за първи път SLIO CPU, панели и profibus/profinet комуникация. Invertek ще покаже инвертори с високо качество за различни приложения. Фото и индуктивни датчици, както и високотехнологични камери, лазерни скенери и сензори за измерване на разстояние ще представи фирма Leuze, а Wachendorf и Laumas ще покажат абсолютни и инкрементални енкодери в различни конструкции и модерни profibus/profinet тензометрични модули и сензори.

Заинтересованите ще имат възможността, да се запознаят с новия каталог за Химикали и БиоРеагенти „Laboratory Reagents Handbook” на “Themo Fisher Scientific”.

Всеки посетител на БУЛКОНТРОЛА ще има свободен достъп до фирмени презентации и отлична възможност да се запознае с предимствата на предлаганата техника и софтуер.

Паралелно с 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА ще се проведе специализираната изложба ВОДА СОФИЯ и международната конференция БУЛАКВА.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN. 

Leave a Reply