Открити представяния на успешните проект в конкурса PR Приз 2011 ще се проведат на 14 и 15 май

Начало: Събота, 14 Май 2011 г. – 10:00 часа
Край: Неделя, 15 Май 2011 г. – 16:00 часа
Място: София, Хотел "Арена ди Сердика"
Достъп: Регистрация
Организатор: Българска конфедерация за връзки с обществеността
Отворено за медии: Да

На 14 и 15 май в София ще бъдат представени успешните проекти в конкурса PR Приз 2011. Всяка от кандидатстващите организации, допусната до втория кръг на конкурса ще представи пред журито на конкурса и пред представители на PR общността своя проект.

В конкурса PR Приз 2011 участват PR агенции и отдели на търговски компании, медии, държавни институции, правителствени и неправителствени организации, посрещнали предизвикателството да представят за участие проекти, реализирани през 2010 година.

Конкурсните категории са 11: „Корпоративна PR кампания“; „Общественозначима PR кампания на организация от бизнес сектора“; „Социално отговорна PR кампания на организация от нестопанския сектор“; „PR проект в публичния сектор“; „PR проект за вътрешни комуникации“; „PR проект за продукт или услуга“; „Специално събитие“; „PR проект на медиа“; „Кризисен PR и управление на комуникационни проблеми“; „Имиджмейкинг“ и „Политически PR“.

И тази година ще има специална катергория “PR на студентски проект”, в която могат да се включат студенти по PR, които са завършили трети курс от обучението си. Те трябва да представят PR програма или план за PR кампания, развита за целите на курсов проект.

Конкурсът PR Приз и PR Фестивалът са създадени от БДВО, и за трета поредна година се организират от Българска конфедерация за връзки с обществеността (БКВО). БКВО е обединение на три от най-големите действащи професионални PR организации в България – Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), Асоциация на имиджмейкъри и специалисти по връзки с обществеността (ИМАГИНЕС) и Българска академична асоциация по комуникации (БААК).

Повече информация:

Българско дружество за връзки с обществеността
София 1000
Ул. „Искър” 54, ет.1, офис 4
Тел.: 02/ 495 85 82 и 0887 45 00 40
Е: office@bdvo.org
S: www.prpriz.info

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България: http://www.eventbox.bg/events/1826

Leave a Reply