Papadopoulos отбеляза 20 години присъствие на родния пазар

CIVITAS Global I 29.10.2012

Водещата компания в хранителната индустрия Papadopoulos отбеляза 20 години успешно присъствие на българския пазар със специално събитие в хотел Холидей Ин в София. На събитието присъстваха важни гости, сред които президентът и главен изпълнителен директор на компанията г-жа Йоана Пападопулу, маркетинг директорът Гелина Кукумели и търговският мениджър г-н Хинтаропулос. Управляващият директор на Интерфудс България г-н Петрос Петридис, както и много представители на мениджмънта на двете компании, също уважиха събитието.

Събитието маркира и официалното пускане на пазара на Digestive – новата продуктова серия пълнозърнести бисквити на компанията. В специално обръщение г-жа Пападопулу отбеляза: „Гордеем се с 20 годишното ни успешно присъствие на българския пазар и постиженията за това време. В партньорство с Интерфудс България продължаваме да изпълняваме целта си да създаваме свят на вкусове, удоволствие и в същото време да се грижим за полезното хранене на потребителите”.

Новите пълнозърнести бисквити Digestive ще се предлагат в няколко различни вкуса:
- Digestive класически
- Digestive без захар
- Digestive с 35% по-малко мазнини
- Digestive с покритие от млечен шоколад
- Digestive с покритие от тъмен шоколад

Бисквитите Papadopoulos Digestive бисквити са направени от пълнозърнесто брашно, богати са на вкус и имат висока хранителна стойност. Те могат да бъдат важна част от една балансираната закуска за възрастни за деца. Новите бисквити са създадени с отговорност към хранителните нужди и вкусови предпочитания на потребителите и напълно съответстват на високите стандарти за качество на компанията. 

Leave a Reply