Печат с илюзия за дълбочина – 3D ефект ще бъдe представен на изложението COPI`S

Интер Експо Център  I 13.09.2013

За втора поредна година COPI`S (Communication Art Print Image Sign) доказва амбициите си да се превърне в най-големия форум в областта на рекламната и печатна (дигитална и конвенционална) индустрия в България.

В средата на октомври – 16, 17 и 18, в София отново ще се проведе специализираното изложение за рекламни технологии и комуникации COPI`S. Интер Експо Център 9http://iec.bg/) ще събере специалистите в производството на печатната, светещата, външната и сувенирната реклама. Ще бъдат демонстрирани последните решения и тенденциите в областта на фотографията, дизайна и визуалните комуникации. Значителен е и международният посетителски интерес към изложбата. Български и чуждестранни маркетолози, рекламни специалисти, представители на медия агенции, дистрибутори и инвеститори се очаква да посетят COPI`S.
Български производители и вносители ще покажат на форума най-новото от продуктовата си гама. Качествено векторно/растерно гравиране ще демонстрира последният продукт на компанията GCC – новият LaserPro X252. Ще бъде представено и производството на лентикулярни изображения с размери до 120х180 см. Интересно за този процес е, че може да се използва за създаване на печатни графики с илюзия за дълбочина (3D ефект), възможност за движение (анимация), ефект на приближаване или отдалечаване, или просто да се покаже набор от редуващи се изображения, които могат да се появяват и изчезват или да се преливат едно в друго, когато образът се разглежда от различни ъгли.
За втора поредна година COPI`S (Communication Art Print Image Sign) доказва амбициите си да се превърне в най-големия форум в областта на рекламната и печатна (дигитална и конвенционална) индустрия в България. Предлагайки отлична бизнес среда, изложението, което е наследник на Print Imaging & Sign Expo (организирано от Агенция Булгарреклама) и Реклама ЕКСПО (създадено и наложено от Прим Дизайн), обещава атрактивна разходка в пъстрия свят на съвременната реклама.

http://www.copi-s.com/ 

Leave a Reply