Пелените Pampers Active Baby Dry с нов дизайн

www.united-partners.com I 03.09.2014г. 

Новият абсорбиращ релефен слой ни помагат да поздравим бебетата с „Добро утро“ след един златен сън

Има различни изражения на любовта, спокойния сън и играта, но комбинацията от трите, е това, което помага на бебетата да растат здрави и щастливи. Всяка майка и бебето й ценят първите моменти след събуждане, които прекарват заедно всяка сутрин: това са ценни обвързващи моменти, които носят щастливи истории и спомени. Затова е важно да знаем, че щастливите сутрини на бебетата, заедно с техните майки са не просто магия, а резултат от качествен, сух и непрекъсван сън.
Попиваща пелена, която осигурява до 12 часа сухота, като Pampers Active Baby Dry, е в сърцето на „добрите утрини“ за майките и бебетата. Защото един добър нощен сън означава щастливо бебе на сутринта. А сега, Pampers Active Baby Dry имат нов абсорбиращ релефен слой и сърцевина, която поема влагата. Лошият нощен сън оказва голямо влияние върху бебето. След прекъсван сън настроението и енергията на бебето могат да бъдат силно афектирани и то може да се събуди изморено и раздразнително.
Ако бебето е имало неспокоен сън през нощта, това оказва влияние върху неговото поведение сутрин. Настроението и енергията му биват променени, а то изглежда отпуснато, сърдито и без желание да общува. Но ако през нощта е имало спокоен сух и комфортен сън, на сутринта е щастливо и общува активно с майка си.
Нощният сън е критично време за появата на мозъчното развитие, друга причина за Pampers да нарича непрекъснатия нощен сън „златен сън“ – а именно най-добрият сън, който едно дете може да има и който продължава цяла нощ.
Ето защо учените на Pampers работят усилено, за да създадат добре абсорбиращата пелена, използвайки най-новите технологии, като работят заедно с майки и техните бебета. Pampers Active Baby Dry имат нов абсорбиращ релефен слой и сърцевина, която поема влагата и я задържа далече от бебешката кожа.
Със своите нови качества и дизайн, Active Baby Dry е това, от което всяко бебе и неговите родители имат нужда за спокоен и безгрижен сън и щастливи сутрини, изпълнени с любов и игри. 

Leave a Reply