Пепи Иванова стана прес офис мениджър на банка “Пиреос” България

Karieri.bg I 2010-03-10

Пепи Иванова стана прес офис мениджър на банка "Пиреос" България. Тя ще отговаря за корпоративните комуникации и в частност за връзките с медиите на банката и дъщерните й компании – "Пиреос лизинг" България, "Булфина", "Пиреос авто лизинг", "Пиреос застрахователен брокер" и "Пиреос бест лизинг".

Иванова има десет годишен опит в областта на връзките с обществеността и банковото дело. Тя започва своята кариера като сътрудник в "Център за изследване на демокрацията" и икономически репортер във вестник "Труд". След това работи като специалист клиентско обслужване и кредитен администратор в ОББ.

През последните 7 години Иванова е била част от екипа на GLOBUL, като е заемала позициите асистент, съветник и старши съветник "Връзки с обществеността" до февруари т.г.

Иванова е магистър по философия и журналистика от Софийски университет "Св. Климент Охридски" и е завършила следдипломна квалификация "Банки и банково дело" в УНСС. Преминала е множество специализирани обучения в областта на интегрираните маркетингови комуникации, корпоративните медийни контакти, управлението на проекти и притежава диплома от London School of Public Relations.

Оригинална публикация

Leave a Reply