Пет проекта на PR агенция All Channels Communication са финалисти на SABRE 2011

www.prkernel.com | 14.04.2011

Пет проекта на агенция All Channels Communication са финалисти в международния конкурс за постижения в сферата на връзките с обществеността EMEA SABRE 2011. От общо 6-те проекта, с които агенцията кандидатства, пет кандидатури са на финал, като по регламент вече е ясно, че два от проектите ще бъдат отличени с призове. Отличията са присъдени в надпревара сред над 2000 кандидатури на различни проекти от Европа, Близкия Изток и Африка. У нас комуникационната група е единствената с 5 финалисти.
Успоредно с обявяването на номинациите в основните категории станаха ясни и носителите на Bronze и Iron отличията в конкурса. All Channels Communication е единствената българска агенция, носител на две отличия от категориите, чийто победители вече са сигурни. Агенцията получава Bronze SABRE Award в категория „Плакат/календар/фотография“ за проекта „Зелен старт“, създаден и изпълнен за Пощенска банка. В категория „PR продукт на годината“ на агенцията е присъден специален сертификат за особени постижения в комуникационната сфера за проекта, изследващ потребителските нагласи и поведения в интернет – Е-Consumers Report, създаден за старта на звеното за дигитални комуникации на групата – All Channels | Interaction.
В три конкурсни категории проекти на агенцията се състезават за отличието SABRE Award 2011, като победителите ще станат ясни в рамките на специална церемония в Прага на 18 май. В категория „Храни и напитки“ агенцията се състезава с интегрираната комуникационна кампания за Белла България „Мисия Белисима“, а в сферата на образованието финалист е програмата, насочена към средното образование у нас „Силен старт с Пощенска банка“, която през 2010 г. се проведе под надслов „Как да изгоним скуката от училище“. Проектът „От любов към живота: AVON срещу рака на гърдата“ също е сред номинираните, като само до момента кампанията е носител на 10 международни и национални отличия. Номинацията е в категория „Мода и красота“.
Агенция All Channels Communication e носител на редица национални и международни призове, сред които 3 златни награди SABRE, 3 награди от международния бизнес конкурс Stevie Awards, както и едно отличие от конкурса Golden Drum.

Пълен списък с номинираните и наградените кампании можете да откриете на www.holmesreport.com

Оригинална публикация

Leave a Reply