Philips с нов мениджър за България

All Channels I PR I 31.03.2016

Philips Югоизточна Европа обяви назначаването на Димитър Влахов, настоящ лидер сектор Personal Health за Южни Балкани, за мениджър за България на Philips

Съвместявайки двете роли, Димитър Влахов ще фокусира усилията си върху консолидиране на стратегическото развитие на Philips като водеща технологична компания в сферата на личното здраве и здравеопазването в България, Македония, Албания и Косово – като част от мисията на Philips за подобряване живота на хората.

„Много се радвам, че ролята ми във Philips се разширява и че имам възможността да съдействам за осъществяването амбицията на компанията да предоставя значими иновации на потребителите. Хората търсят все повече начини да контролират и да подобряват собственото си здраве и това на семействата си в домашни условия. Philips превърна тази потребност на клиентите ни в работещи иновативни решения, които подобряват качеството им на живот. Вярвам, че заедно с нашия динамичен екип ще продължим да постигаме отлични резултати и да затвърждаваме лидерските позиции на компанията в региона“, каза Димитър Влахов.

Димитър Влахов има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите. Той заема длъжността лидер Южни Балкани за сектор Personal Health във Philips от април 2015 г., а преди това, като участник в глобалната програма на фирмата за развитие на търговски лидери, е отговарял за стратегическите проекти на компанията в Югоизточна Европа. Заемал е и ръководни позиции в представителството на General Motors за България. Димитър Влахов има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от IE Business School в Мадрид, Испания и следдипломна квалификация по „Стратегически мениджмънт и лидерство“ от Университета „Харвард“.

Leave a Reply