Пиар експерт: Троловете са политиците, водят битка за властта

www.faktor.bg I 14.02.2014

 Предизборната борба започна, но това, което наблюдаваме напоследък, са по-мръсните й форми. Това са скокове на политически тролове, които хвърлят нещо в публичното пространство и после изчезват, като Румен Петков, който това го умее добре. Това звучи като криминален филм. Така коментира по Би Пи Ви политическият пиар експерт Арман Бабикян. 

 
Според него това, което демонстрират политиците днес, не е предизборна борба за евровота, а борба за властта, която продължава на поне две, а може би и повече политически структури. Партиите обаче играят ролята на миманс, а не на реални политически фактори, което обезсмисля предизборната борба, коментира експертът.
 
Бабикян е категоричен, че гражданските протести, към които той има известна критика, искат да бъде сложен край на това задкулисие в България. Той обаче намекна, че зърната на съмнението са посети още преди години. Сега просто хората вече са убедени, че има задкулисие, което трови техния живот.
 
Дамгосването на партиите бе процес, който беше стартиран от същото политическо задкулисие преди повече от 15 години. Ако тогава беше посято семето на съмнението, днес всички са убедени, че политик е крадец, а партиите – мръсна работа. Именно тези тези превърнаха партиите в тролове. Истината обаче е, че не само политиците живеят паралелен живот, а и банките, и медиите. Те имат едни и също собственици. В такава среда не може да се произведе чист политически продукт, защото никой не го иска. 
 

 

Leave a Reply