Пиарът на лейди Даяна идва у нас

в. Телеграф | Лора РИЗОВА | 19.11.2012

Личният асистент на лейди Даяна Патрик Джефсън пристига у нас догодина.

Британецът ще участва в международната среща на водещи пиар специалисти от цял свят The Corporate Communications Experience, която ще се проведе между 28 февруари и 1 март в столицата.
На събитието ще присъства още и Колийн Харис, който работи за принц Чарлз и бе официален говорител зз сватбата на Уилям и Кейт. Въпреки че в кариерата си двамата са защитавали интересите на противоположни страни от британското кралско семейство Джефсън и Харис са добри приятели и колеги. Работата им в двореца не се е застъпвала през годините тъй като Патрик подаде оставка от поста си като личен секретар на принцеса Даяна година преди смъртта й, а Колийн започна да работи за принц Чарлз година след смъртта на принцесата.
Наред с двамата най-уважавани пиар специалисти на Острова у нас ще пристигне още Mary Jo Jacobi, която ще открие двудневния семинар. Събитието има за цел да помогне на българските компании да изградят ефективни пиар кампании и да имат печалби дори и по време на икономическа криза. Събитието включва още целодневен интерактивен уъркшоп за кризисни комуникации, воден от Доналд Стийл, най-известния кризисен експерт и бивш главен комуникационен съветник в BBC. "Много развълнувани сме най-накрая да споделим нашия опит в България. Събитието включва презентации от най-големите PR експерти и присъстващите ще имат възможност да чуят новаторски презентации за всичко от социални медии, PR измерване до кризисни комуникации и ангажираност на служителите", казва Коста Петров, организатор на Sofia Corporate Communication Experience.

Стр. 19

Leave a Reply