Покана до медиите за Бизнес форум MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога”, 25.02.2012 г.

PRoWay Communications Agency I 22.02.2012  

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на бизнес фoрумa MySuccess.bg in Education: "Аз искам. Аз мога", който ще се проведе на 25февруари 2012 г. (събота) от 9.30 до 16.45 ч. Аула „Максима“ на УНСС, София. Събитието се провежда за втора поредна година и се организира от списание ENTERPRISE и CEED България (Център за предприемачество и управленско развитие). Форумът цели да вдъхнови студентите да се развиват професионално в България като ги запознае с опита на млади и успешни български мениджъри и предприемачи.

MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ е насочен към студенти от 3 и 4 курс и магистри от университети в цялата страна, които искат да се развиват и да градят кариерата си в мултинационални компании. Форумът ще срещне младите хора с представители на бизнеса и ще им представи предимствата да се развиват в България. Млади и успешни мениджъри ще споделят своя опит и ще дадат практически съвети за тяхното професионално развитие.  

Форумът е само началото на проект, който ще представи реални възможности на завършващите студенти за реализация в мултинационални компании в България. До момента за участие са записани повече от 400 студенти от цялата страна.

Целта на MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ е да формира група от 10 души, които да получат допълнително обучение чрез едногодишната менторска програма по мениджмънт TOP Class+ на CEED България. Изборът на участниците ще бъде чрез конкурс и допълнителни интервюта. 

По време на първото издание на Форума през 2011 година 20 студенти спечелиха стипендии и бяха обучени на мениджърски, лидерски и предприемачески умения по програмата CEED TOP Class+. Кандидатите за стипендианти трябваше да напишат есе, в което да изложат мотивите си защо искат да управляват определена компания. Получени бяха повече от 60 есета, като специална комисия от организаторите и компаниите, участвали във Форума, оцени и избра най-добрите.  

Бизнес форумът MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ се подкрепя от Мобилтел АД и Аурубис България. Мобилтел АД предоставя една стипендия за обучение в Програмата TOP Class+.

http://education.mysuccess.bg/

Моля потвърдете вашето участие не по-късно от 23 февруари (четвъртък), 17.00 часа, на Стоян А. Стоянов, моб. Тел.: 0879 646 648, E-mail: stoyanov@proway.bg.

По време на Форума ще могат да участват единствено предварително акредитирани представители на медиите. 

За контакти и допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов

Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

+ 359 (888) 889 811

E-mail: stoyanov@proway.bg 

Leave a Reply