Покана до медиите за Официално закриване на проекта “Български деца участват в създаването на най-голямата детска рисунка в света” на 30 март

Комуникационна агенция PRoWay I 29.03.2011

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на официалното закриване на проект "Български деца участват в създаването на най-голямата детска рисунка в света". Събитието ще се състои на 30 март 2011 г. (сряда) от 17.30 ч в Голямата зала на хотел "Плиска". Обединена българска банка финансира участие на българските деца в създаване на най-голямата рисунка на света.

Детската градина към Национален комплекс по култура и италиански лицей и Арт ателие "Приказен свят" изработиха рисунки с общ размер 20 кв. м., които ще представят България в мозайката от рисунка на всички страни по света.

Проектът "Най-голямата детска рисунка в света" е дело на Earth Identity Project-Япония. Световната рисунка ще бъде изложена в Лондон по време на Олимпийските игри през 2012 година.

Фондация „Мадара-България“ бе избрана през лятото на 2010 година за партньор на проекта чрез Посолството на България в Япония.

Допълнителна информация може да получите от:

Стефания Димитрова
Председател на Фондация „Мадара-България“
Моб. тел.: 0878468582
E-mail: foundation_madara@yahoo.com
Web: http://www.madara.bas.bg/index_bg.html

Людмил Каравасилев
Мениджър „PR и спонсорство”
ОББ

Leave a Reply