Покана до медиите за участие в Кардиологично училище за журналисти 9.10.2011 г.

Комуникационна агенция PRoWay I 3.10.2011

Уважаеми представители на медиите,

Българското дружество по интервенционална кардиология (БДИК) има удоволствието да Ви покани за участие в първото по рода си Кардиологично училище за журналисти. Събитието цели да помогне на журналистите да се запознаят с актуалните теми и проблеми в сферата, както и да постави началото на добро сътрудничество между БДИК и медиите в България.

Кардиологично училище за журналисти ще се състои на 9 октомври 2011 година (неделя) в Кемпински хотел Зографски, София от 10.45 до 11.45 часа (зала „София 3“).

Кардиологичното училище за журналисти е част от V-тия Национален конгрес по интервенционална кардиология, който ще се проведе в столицата от 7 до 9 октомври 2011 г. Той има за цел да представи последните новости и постижения в областта на диагностиката и интервенционалното лечение на сърдечно-съдовите заболявания. В научната програма са предвидени лекции на водещи български и чуждестранни експерти в областта, както и представяне на случаи на живо.

Програмата на Училището включва презентации на водещи специалисти по актуални теми като стент за живот, съвременно лечение на остър коронарен синдром, новите технологии в България и др. и ще спомогне за въвеждането на журналистите в спецификата на конкретните патологии, както и за запознаването им с работата на съответните клинични звена.

Важността на темата и бъдещето на интервенционалната кардиология поставят пред всички нас – специалистите, пациентите и медиите, предизвикателството да се информираме активно, да повишаваме своите знания и умения в областта, както и да популяризираме възможностите на интервенционалната кардиология.

Кардиологичното училище за журналисти се провежда с подкрепата на СОФАРМА АД.

Моля да потвърдите вашето участие до 6 октомври (четвъртък), на: E-mail: b.djoneva@proway.bg или тел.: 0879 931 335.

Повече информация за Българското дружество по интервенционална кардиология: www.bulsic.org

За информация и регистрация:

Даниела Радулова

Международни прояви ООД -
официален агент на конгреса
Mоб. тел. : +359 (896) 700 967
E-mail: daniela@cim.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg 

Leave a Reply