ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

МВР I 5.09.2013

КОНФЕРЕНЦИЯ „СИГУРНОСТТА В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА“ ПРЕДСТОИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Уважаеми дами и господа,
Имаме удоволствие да Ви поканим да вземете участие в пресконференция по повод провеждането на XI МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ СИГУРНОСТТА В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА „В ТЪРСЕНЕ НА ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ”.
Заповядайте на 09 септември 2013г. понеделник в 10.30 ч. в Централен Военен Клуб – София, ул. „Цар Освободител“ 7.
В пресконференцията ще вземат участие проф. Динко Динков, УНСС, катедра „Международни отношения", председател на Българската асоциация за изследване на европейската общност, Г-н Николай Николов – главен комисар Николай Славев Николов, директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" – МВР и г-н Румен Стоилов – Асоциация на полицейските началници.
Целта на събитието да представи предстоящото XI-то издание на международната конференция, която тази година ще е под патронажа на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, а встъпително слово ще произнесе Президентът на Република България г-н Росен Плевнeлиев.
Обща пленарна сесия „Сигурността в търсене на интелигентни решения“ е предвидена в началото на програмата. Конференцията ще продължи в две отделни секции: „Вътрешна сигурност и обществен ред – новите заплахи в информационното общество като изпитание за националните системи за сигурност“ и „Регионална сигурност и отбрана – новата парадигма на концепцията за колективна сигурност в киберпространството“.
В рамките на събитието ще се проведе и делови семинар „Интелигентни решения в индустриалната и енергийна сигурност“.

За допълнителна информация:

Дирекция „Пресцентър и връзки с обществеността”
Министерство на вътрешните работи
Дежурна част: 982 3754
Факс: 987 7967
E-mail: pk_spvo@mvr.bg, spvo@mvr.bg

 

Leave a Reply