PR Agency Anettevents грабна първа награда в престижния конкурс „PR приз”

www.dnesplus.bg | 25.05.2011

 

На 19 май на тържествена церемония в хотел Метрополитън, София, бяха връчени 11-те годишни награди на Българската конфедерация за връзки с обществеността. Конкурсът „PR Приз“ предизвика сериозния интерес на PR агенциите и комуникационните отдели на компаниите и организациите в България и събра 43 проекта, които премериха сили в 11 категории. С музика и позитивно настроение, събитието обедини отново PR общността в България, която аплодира бурно най-успешните проекти и агенции в единадесетте категории. Партньорите на проекта връчиха няколко специални награди на участниците, сред които едноседмично настаняване в луксозен испански ваканционен имот, осигурено от МОЙ КЛУБ и 2 едноседмични почивни в Обзор и Златни Пясъци, осигурени от Сол Мелиа България.
За радост на варненци, PR AGENCY ANETTEVENTS бе отличена с Голямата първа награда в най-тежката категория: Корпоративна ПР кампания. Варненската агенция грабна статуетката с кампанията си „От играчи за играчи”, осъществена за лондонския им клиент – онлайн букмейкърът Унибет. Account Manager на проекта е младата ПР специалистка Виолина Данчева.
Единствената варненска комуникационна агенция, събрала смелост да пребори сили с най-големите професионалисти в бранша, доказа, че Варна по нищо не отстъпва на „големите играчи” в столицата. Имайки предвид сериозната конкуренция в категорията, огромна чест е тази престижна награда да отиде в морската ни столица.
PR Приз и PR Фестивалът са ежегодни събития в сферата на публичните комуникации, които за трета поредна година се организират от БКВО – обединение на три от най-големите действащи професионални PR организации в България – Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), Асоциация на имиджмейкъри и специалисти по връзки с обществеността (ИМАГИНЕС) и Българска академична асоциация по комуникации (БААК).

One Response to “PR Agency Anettevents грабна първа награда в престижния конкурс „PR приз””

  1. Anett & Co. е новото име на PR Agency Anettevents | PR&Медиа Новини Says:

    [...] Компанията спечели награда в една от най-авторитетните категории на PR Приз 2011 – "Корпоративна PR кампания" с кампанията си „От играчи за играчи”, осъществена за лондонския им клиент – онлайн букмейкърът Унибет.  [...]

Leave a Reply