Anett & Co. е новото име на PR Agency Anettevents

PRnew.info БЛОГ I 2011-11-21

Една от водещите PR агенции, базирани във Варна, PR Agency Anettevents, вече има ново име и бранд - Anett & Co.

В средата на 2011 г. компанията спечели награда и първо място в една от най-авторитетните категории на PR Приз 2011 – "Корпоративна PR кампания" с кампанията си „От играчи за играчи”, осъществена за лондонския им клиент – онлайн букмейкърът Унибет. 

Ето какво споделя Анета Недялкова, CEO на компанията:

"За нас е огромна чест и радост да ви съобщим, че в края на месец ноември 2011 г.  PR Agency Anettevents осъществи ребрандиране на компанията във връзка с разширяване на дейността и активностите.

Компанията ни с новото име Anett & Co.  е правоприемник и продължител на успешната история на PR Agency Anettevents.  

Новото ни лого е придружено и с нов слоган, който избрахме с цел да подчертаем индивидуалността в нашия подход към всеки отделен клиент и партньор.

От този месец ще продължим да осъществяваме нашата комуникация с всички вас посредством новите ни имейли към нашия нов сайт: www.anett.co, който се надяваме да отворим официално за Коледа.

Нов е и офис адресът ни – можете да ни намерите в Морската градина, непосредствено до Пикадили Парк.

На това ново място разполагаме с красива градина, която ще предложим на вашето внимание за организиране на различни събития през топлите месеци на годината.

С настоящото писмо споделяме с вас всички тези новости и благодарим за подкрепата, доверието и сътрудничеството, като се надяваме на нови ползотворни контакти!

Поздрави,
Анета Недялкова

CEO
Anett & Co."

www: anett.co 

Leave a Reply