PR-екипът на НКЖИ спечели голямата награда на PR-фестивал

Focus News I 20.05.2011

PR-екипът на национална компания „Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) спечели голямата награда на Петия PR Фестивал в България, който се проведе от 17-19.05. 2011 г., съобщиха от компанията. Победителите от годишния конкурс за PR постижения бяха обявени късно снощи в хотел „Метрополитен“, в София. Презентацията „Комуникационна кампания – овладяване на периода на стачна готовност на СЖБ и предотвратяване на ефективна стачка“ с ръководител Розита Михайлова, бе посрещната с огромен интерес още на номинациите, които бяха презентирани предната седмица. НКЖИ кандидатства във всепризнатата за най-тежка категория – „Кризисен PR и управление на комуникационни проблеми“. Освен първото место в категорията, презентацията събра при гласуването от журито най-много на брой точки, което я класира в категорията „Най-добрата сред най- добрите“. С това наградите за НКЖИ не свършиха, PR екипът получи и още една награда за „Проект с най-добро медийно отразяване“.
Екипът на Компанията в лицето на своя ръководител Розита Михайлова, както и лично от името на генералния директор инж. Милчо Ламбрев благодариха на колегите от медиите, респективно ресор „Транспорт“, без които тази награда не би било възможна.
Това високо отличие и то за вътрешен отдел на държавно предприятие, а не на външна PR агенция, вярваме ще е силен стимул за всички колеги от държавни компании и дружества, които ще получат куража да презентират добрите си практики занапред.
Благодарим и на организаторите в мисионерската им дейност при организацията на този специфичен конкурс, който дава крила на победителите и стимул на амбициозните, креативните и влюбените в PR-а.

Leave a Reply