PR Point представена на Десетия международен ПР Фестивал в Украйна

PR Point I 23.03.2012

София, 23 март 2012 г. › Галин Бородинов, изпълнителен директор на PR Point, ще представи пред участниците в Десетия международен ПР фестивал в Украйна техники за популяризиране на потребителските права и мотивиране на активното поведение на потребителите.

Презентацията ще акцентира върху интегрирания подход за използване на офлайн и онлайн комуникационни канали за превръщането на потребителите в активни защитници на своите права. Успешните практики са заимствани от кампанията, която донесе на PR Point специалната награда на ИПРА за Централна и Източна Европа за 2011 г.

Фестивалът, който ще се проведе на 6 и 7 април 2012 г. край Киев, е на тема „Битката за доверието – отговори на предизвикателствата на новото хилядолетие” и включва като гост-лектори представители на Hill+Knowlton Strategies, SPN Ogilvy, Intel, KPMG, медийни издатели, представители на професионални ПР организации. Тази година фестивалът предоставя възможност и за онлайн проследяване на презентациите.

Галин Бородинов започва професионалната си кариера като сценарист Студентска програма КУКУ и репортер в новинарските емисии на БНТ, след което работи в рекламни и медия агенции за клиенти като Глаксо СмитКлайн, Брюинвест, Филип Морис, Нестле, Джонсън&Джонсън. Междувременно защитава дисертация, в която изследва професионализацията на ПР в преходните общества. Доктор по социология, хоноруван преподавател в СУ „Свети Климент Охридски”, обучител по ПР в рамките за множество проекти и отворени професионални курсове. През 2000 г. основава PR Point, която от 2007 г. е партньор на международната ПР верига Cohn & Wolfе.

За допълнителна информация:

PR Point / Cohn & Wolfe
Галин Бородинов
Тел.: 02/ 943 87 04
Моб.: 0888 651 688
ел. поща: g.borodinov@prpoint.bg

За фестивала:
www.pr-festival.com.ua/en/index.php

Leave a Reply