PR Thursday на тема: “3 години България в НАТО и Европейския съюз: какво се промени и какво ще се променя?”

Начало: Четвъртък, 23 Септември 2010 г. – 18:15 часа
Край: Четвъртък, 23 Септември 2010 г. – 20:00 часа
Място: София, ул. "20 април" №26, M3 College
Достъп: Вход: Свободен
Организатор: М3 Communications College
Отворено за медии: Да 

Нуждата или лобирането доведе до членството на България в НАТО? А необходим ли ни беше Европейският съюз или ние бяхме на него?

Този PR Thursday ще бъде по-сбит и концентриран върху една определена тема – тази за мястото и бъдещето на страната ни на картата на Европа.

М3college ще представи мнението на един от главните ‘виновници’ за членството на страната ни в гореспоменатите организации – Соломон Паси. Нeгов събеседник ще бъде човекът Панорама – Иван Гарелов,а от публиката ще им опонира един от активните напоследък журналисти на в. Капитал – Огнян Георгиев.

За да сте сигурни, че този път ще чуете и това, което държите да узнаете, елате и Вие, за да отправите директно вашите въпроси и мнения на разразяващите се дискусии в нашия колеж.

Каним ви на 23 септември – Четвъртък, на ул. "20 април" №26, като този път ви предлагаме да се съберем към 18.00~ 18.20 ч., да изпием заедно по чаша вино, а след това да започнем дискусията ни с по-разчупено виждане.

Както винаги – Безплатни питиета, Безплатни разговори и Безплатен вход!

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/812

Leave a Reply