PR Thursday на тема: BG Positive

Начало: Четвъртък, 14 Октомври 2010 г. – 18:30 часа
Място: София, ул. "20-ти април" № 26, M3 College
Достъп: Свободен
Организатор: M3 Communications College
Отворено за медии: Да

Този път PR Thursday ще мине под мотото на позитивното.

BG Positive е инициатива на сайта webcafe, която, от страниците на изданието, ще се разиграе на живо на 14 октомври в М3 College.

Известни личности ще споделят мнението си за най-важните събития, явления и постижения през последните 10 години с положителен нюанс и визията си за бъдещето.

„Годината е 2010. Преходът мина. България вече 10 години е в новия век, а мнозина продължават да се оплакват и мърморят. Поводи има и винаги ще има – няма пълно щастие, няма прогрес без кръв, пот и сълзи. Но увлечени в това да се оплакваме и самосъжаляваме, сякаш не забелязваме колко далеч сме стигнали, колко се е променил животът ни, дори и за някакви си 10 години."

Гости на събитието ще бъдат организаторите на инициативата – Стоян Георгиев, изпълнителен директор на webcafe, и Емилия Милчева, главен редактор на изданието.

Те ще ни разкажат малко повече за тази рубрика, по какъв начин се печели аудитория с позитивни новини и ще разкрият своето виждане за бъдещето на България.

От българските знаменитости специален гост ще бъдат Ерол, фронтменът на „Уикеда”, Емил Спахийски, изпълнителен директор на в. "Сега" и Жени Калканджиева, управител на Visages model group. Мартин Карбовски, Милена, Петър Курумбашев, Васко Кръпката, Александър Кашъмов и Мира Баджева са само част от личностите, споделили незабравимите за тях моменти за последното десетилетие.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/922

Leave a Reply