PR Thursday, с гост Максим Бехар

EVENTS.dir.bg

Кога: 18 февруари 2010 г. (четвъртък), 18.30 часа
Къде: София, М3 Communications College, ул. „20 април“ № 26
Достъп: Свободен, за всички които имат специално отношение към сферите PR, маркетинг и медии
Организатор: М3 Communications College

Събитието: На 18 февруари гост в PR Thursday ще бъде PR експертът  Максим Бехар, който ще представи лекцията, която лично е изнесъл на световния форум по PR в швейцарския планински курорт Давос. 

Максим Бехар е бил единственият поканен български специалист и организаторите от M3 communications College споделят: "Ние сме много любопитни и горди да присъстваме на отворената лекция на г-н бехар. Сигурни сме, че и вие споделяте чувствата ни. Ще се видим отново тогава, в известния на всички ден, на обичайното място, в уречения час!"

Вход: Свободен
Dress code: Free from duties
Free drinks included.

За PR Thursday

PR Thursday е първият по рода си клуб за срещи на специалисти и неспециалисти, които имат отношение към сферите PR, маркетинг и медии. Всеки четвъртък от 18.30 часа в сградата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26) участниците ще имат възможност да се срещнат лично с интересни и популярни лица и да дискутират любопитни, пиперливи и актуални теми. Планираният формат включва официален гост (обществено значима и интересна личност) и гости участници (всички, които имат желание да станат част от света на PR). Всяка тема ще бъде оповестявана няколко дни преди срещата на сайта на M3 College – www.m3college.com

За контакти и акредитация на медии:   02/951 67 75  02/951 67 75    02/951 67 75  02/951 67 75 .

Оригинална публикация

Leave a Reply