PR-ът ще бъде ДИЕТИЧЕН: този четвъртък в M3 College!

EVENTS.dir.bg I 2009-11-11

Двамата главни участници в събитието са Димитър Димитров, собственик на кетъринг фирма „Oрион“, и Яна Табакова – главен редактор на списание BEAUTY.

Диетичен PRСлед месец и половина идват коледните и новогодишните празници, които се асоциират с три думи: веселие, подаръци и особено с ТРАПЕЗА. M3 Communications College няма да ви гощават, а ще ви държат на диета този четвъртък (12 ноември 2009 г.), когато темата в PR Thursday ще е „Диетичен PR“. 

Ако искате да научите дали здравословното е диетично, как се продават диетични продукти, кой дава най-много пари, за да бъде на страниците на женските списания, и как може да бъде убедена една жена да закупи определена марка от разкрасителните медикаменти, попитайте нашите гости. Двамата главни участници в срещата в M3 College са Димитър Димитров, собственик на кетъринг фирма „Oрион“, и Яна Табакова – главен редактор на списание BEAUTY. Хапнете нещо преди срещата, а виното е от Колежа, както всеки четвъртък от 18.30 ч.

Кога? 12 ноември 2009 г., четвъртък, от 18:30 часа
Къде? В залата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26)

Вход: Свободен
Dress code: Free from duties
Free drinks included.

PR Thursday е първият по рода си клуб за срещи на специалисти и неспециалисти, които имат отношение към сферите PR, маркетинг и медии. Всеки четвъртък от 18:30 часа в сградата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26) участниците ще имат възможност да се срещнат лично с интересни и популярни лица и да дискутират любопитни, пиперливи и актуални теми. Планираният формат включва официален гост (обществено значима и интересна личност) и гости участници (всички, които имат желание да станат част от света на PR). Всяка тема ще бъде оповестявана няколко дни преди срещата на сайта на M3 College – http://www.facebook.com/l/89487;www.m3college.com

Информация за PR Thursday на тема: „Диетичен PR“, 12.10.2009 г.

Лице за контакти и акредитация на медии: Елина Иванова, 02/951 67 75.

 Оригинална публикация

Leave a Reply