PRактики, Информационно издание на БДВО, Брой 1

PRnew.info БЛОГ  I 2010-02-01

След първия "нулев" брой на PRактики, Информационно издание на БДВО, на електронния медиен пазар излезе и официалния Брой 1.

В него може да прочетете интервюта с Жаклин Цочева, Мениджър Връзки с обществеността на Avon Cosmetics за България, Македония и Албания, и с Деница Сачева, основател и изпълнителен директор на ИнтелДей Солушънс, да намерите информация за обучения в сектора на публичните комуникации и за интересни и полезни книги.

Информация за PRактики

Двуседмичното електронно издание на Българското дружество за връзки с обществеността e насочено към добрите практики в публичните комуникации, PR и връзките с медиите. Изданието ще има за цел да информира всички желаещи за инициативите на БДВО, както и за всичко интересно, което се случва в професионалната PR област по света и у нас.
  
Първият официален брой на PRактики, Информационно издание на БДВО може да изтеглите от тук: 
 
 
Ако Бюлетинът ви харесва или искате той да обогати своето съдържание – може да попълните анкетната форма, която да изпратите на s.stefanova@bdvo.org.
 
Изданието включва следните рубрики:
 
Редакционна
PR Новини
PR Събития
PR Лица
Новите членове
PR Забавление
и други
 
Редакционният екип е в състав:
 
Милена Атанасова
Нели Бенова
Стоян Стоянов
Симона Стефанова 
Мануела Дюлгерова
 
Редакционният екип очаква вашите мнения, коментари, предложения за материали в “PRактики” и желание за абонамент на координатите на редакцията:
 
Българско дружество за връзки с обществеността
София 1504, ул. "Сан Стефано" №25
Tел: 0885106372; 02/4833631
Ел.поща: s.stefanova@bdvo.org

Leave a Reply