Предани на Цецо журналисти поемат пиара на съда

в. Галерия | 15.09.2011

Шефката на градския съд Владимира Янева вече ще си има пиар. За поста е определена бившата криминална репортерка Блага Георгиева. Тя вече е напуснала "24 часа", в който работи от 10-ина години.
Бившите колеги на Блага са убедени, че като пиар на градския съд тя ще оправдае високото доверие
на Цветан Цветанов и неговото протеже Владимира Янева. Откакто ГЕРБ е на власт, Блага Георгиева избълва серия скучни интервюта с вътрешния министър, напомнят колегите й. Заради удобните си въпроси те я кръстиха "придворната журналистка на Цветанов".
Лоялността й ще бъде добре оценена. Пиарската заплата надхвърля 3000 лева, като на всеки трети месец ще й дават по още една заплата като "антикорупционен бонус". Така с парите на данъкоплатците ще бъде гарантиран
медийният комфорт на Владимира Янева Журналистката от Дарик радио Богдана Лазарова става шеф на кабинета на председателя на Върховния административен съд Георги Колев, който е изучавал право във Висшия институт на МВР. Журналистката заяви още през юли, че напуска медията от 1 септември, но не сподели къде отива, обясняват бившите й колеги. Пиар на административния съд е Таня Райнова, завършила спортни танци в НСА.
За нито едно от тези места не е обявяван конкурс.

Стр. 6

Leave a Reply