Предизвикателството на БГ Сайт 2012

БГ Сайт I 6.11.2012 г.

Предизвикателството е част от програмата на семинара БГ Сайт 2012.

Тази година решихме да подходим различно, като проведем креативна игра, която ще даде възможност на 12 млади уеб професионалисти да се докажат, забавляват и да спечелят награди.

Ще сформираме четири отбора от по 3-4 души – участници от Start Up категориите, студенти и ученици (до 25 годишна възраст), като към всеки ще има прикрепен ментор – човек от журито на БГ Сайт, плюс представител на фирмите, които подкрепят Предизвикателството и осигуряват наградите. Фирмите са: GetLokal (www.getlokal.com), SuperHosting (www.superhosting.bg), Lukrat (www.lucrat.net) и Httpool Bulgaria (www.httpool.bg).

Четирите различни отбора ще приемат по едно предизвикателство, поставено от фирмите. Всеки отбор ще има 3 часа време, за да се справи със своята задача. Началото е в 10:00 ч., така че до 13:00 ч. на 12 ноември отборите трябва да са готови с решението на задачата и да са изготвили презентация от 3 слайда. Тя ще включва задачата, екипът и решението й. Всеки отбор ще има по 3 минути да представи презентацията си.

Заявки за участие в Предизвикателството се приемат до 18:00 ч. на 8 ноември 2012, на: info@bgsite.org. Нека текстът да съдържа имената ви, възраст, интереси в уеб (програмиране, дизайн маркетинг или други), кратка обосновка защо искате да участвате и при коя фирма.

Задачата на SuperHosting:

SuperCloud VPS или мощта на cloud-a…
Как виждате представянето на така актуалните облачни технологии – Landing page и интересна визия?

Задачата на GetLokal

getInspired: топ 10 идеи да направим getlokal по-привлекателен за потребителите. Или – как да привлечем 100 K регистрирани потребители и 100 K ревюта в следващите 6 месеца.

Задачата на Лукрат ще бъде свързана с ползваемостта.

Задачата на Httpool Bulgaria:

Концепция за маркетинг кампания в социални мрежи на 3 различни фирми:
малко семейно ресторантче
марка дамски дрехи и аксесоари
транспортна и логистична компания 

Leave a Reply