Представяне на фирмата за оборудване за радиорелейни линии “Alcoma” spol. s.r.o. Чехия на българския пазар

EVENTS.dir.bg

Кога: 9 март 2010 г. (вторник), 11.00 часа
Къде: София, Хотел "Вега"
Достъп: Свободен, за всеки заинтересован
Организатор: Алкома България ЕООД

Събитието:

Първото представяне на фирмата за оборудване за радиорелейни линии Alcoma spol. s.r.o. Чехия на българския пазар ще се състои на 9-ти март 2010 година в хотел "Вега", гр. София от 11.00 часа. Всички присъстващи ще могат да се възползват от 10% отстъпка, а първият клиент в България ще има възможността да се възползва от 30% намаление.

Фирмата е една от водещите компании в сферата на телекомуникациите, специализирана в производството на оборудване за радиорелейни линии. Създадена през 1993 г. в рамките на 17 години успява да реализира продукция на четири континента – Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

В началото на 2010 г. Alcoma spol. s.r.o. стъпва и на българския пазар. Това, което тя ще предложи на своите клиенти е добро качество, конкурентни цени и европейски начин на работа.

В пресконференцията ще участва Питър Водичка и Саша Матич, изпълнителни директори на Alcoma spol. s.r.o. Чехия; Борис Бонев – регионален представител за България, които ще представят подробности за предлаганите продукти и услуги, както и плановете за бъдещото й развитието на местния пазар. Специално участие ще вземе представител на "Комисия за регулиране на съобщенията", който ще уточни спецификата за регулиране и контрол на телекомуникационните пазари според законовата рамка в България.

Повече информация за фирмата може да получите на www.alcoma.bg. 

За потвърждение и въпроси за събитието –  0887 123 980  0887 123 980 или boris.bonev@alcoma.cz.

За контакти:

Борис Бонев –  0887 123 980  0887 123 980 или boris.bonev@alcoma.cz

Оригинална публикация

Leave a Reply