Представяне на уъркшоп “Как да водите екипа и организацията към следващото ниво на представяне”

Начало: Четвъртък, 30 Септември 2010 г. – 19:00 часа 
Място: София, зала "Сердика", хотел "Грийнвил" (до тенис клуб "Малееви" и болница "Токуда") 
Достъп: Изпълнителни директори, генерални мениджъри, управители, собственици. Мениджъри на функционални звена на едно ниво след изпълнителния директор (С level) 
Организатор: DreamersDo 

Този интензивен работен формат с начало 7 октомври е фундамент на Платформата. Ще практикуваме три лидерски практики, които са базисни за разрешаване на непосрествени работни казуси, особено, когато нямате никакво време, и са отличен основа за изключителни трайни резултати.

DreamersDo Платформата за лидерство е за висши мениджъри, които се стремят да работят на качествено ново ниво и желаят да усъвършенстват начина, по който водят, за да постигат изключителни резултати и да ги задържат във времето. Тя не е за интелектуално обучение, а е от практици за практици „със запретнати ръкави” и за изграждане на капацитет за индивидуално, екипно и организационно лидерство.
Повече за уъркшопа и за Платформата, за кого е, цени и регистрация – посетете www.dreamersdo.net и кликнете на бутона DreamersDo
Платформа за лидерство. Ако имате въпроси, свържете се с Петър Горялов на 0885 552 730 или ни пишете на leadership@dreamersdo.net.
————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg - Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/850

Leave a Reply