“Преход в медиите, медии в преход” e темата на Четвъртия Медиен панаир

EVENTS.dir.bg I 2009-11-24 

Медиен панаирМедийният панаир ще превърне за четвърта поредна година Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“ в домакин на единствения по рода си медиен форум у нас. 

Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще оживи залите на Факултета по журналистика за четвърта поредна година от 30 ноември до 4 декември 2009.

Медийният панаир е платформа за търсене на пресечна точка между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката. Всяка година събитието съчетава разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научна конференция, която тази година за първи път е с международно участие, и накрая, но не на последно място най-популярната част сред студентите – представянията на медиите. Водещи медии отново ще представят в рамките на 30 минути своята концепция, нови продукти или просто ще споделят със студентите от Факултета по журналистика и масова комуникация своята визия за медийния пазар в България днес и утре.

Форумът се провежда за четвърта поредна година в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. По традиция в организацията на събитието са ангажирани Фондация “За ново партньорство в журналистиката”, със съдействието на PRoPR Агенция.

ПРОГРАМА

Информация за Четвърти Медиен панаир "Журналисти по теория, журналисти на практика", 30.11-4.12.2009 г.

За повече информация може да се свържете с организаторите на адрес media@pr-o-pr.com и на телефон +35929441818.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply