Премиерен шпионски сериал и игра с топ награда стартират АМС и Булсатком на 22 февруари

S-Vision I 17.02.2016

Любителите на интелигентните загадки могат да спечелят „шпионско пътуване“ до Лондон

С прeмиерата на новия шпионски сериал „Нощният мениджър“ на 22-ри февруари от 22.00 ч. по АМС, стартира и новата игра на Булсатком. Само 5 въпроса за наблюдателни и доза късмет делят българския Шерлок Холмс от „шпионски“ воаяж до Лондон. Желаещите за участие абонати на Булсатком трябва да се регистрират и да отговорят на въпросите, свързани с премиерния сериал на AMC „Нощният мениджър“ на интернет страницата на Булсатком до 21ви март 2016 г..

Отговорилите правилно на всички въпроси ще имат възможността да участват в жребия за голямата награда – ексклузивно шпионско пътуване до Лондон – родното място на международния шпионаж!

Победителят ще бъде избран на 22 март 2016 г. от компютър на случаен принцип от имената на далите верни отговори, а името му ще бъде официално обявено на 31 март.

Създаден по едноименния шпионски роман на Джон льо Каре, „Нощният мениджър“ проследява действията на бившия британски войник Джонатан Пайн (Том Хидълстън), който е вербуван от оперативен служител на разузнаването. Крайната цел е Джонатан да бъде внедрен в най-близкото обкръжение на международния бизнесмен Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори), за да разобличи създадения от него позорен съюз между разузнавателната общност и тайна търговия с оръжие. В стремежа си да действа ефективно, самият Пайн разбира, че за целта трябва да се превърне в престъпник…

Феновете на шпионския трилър, които приемат предизвикателството да участват в интернет играта на АМС и Булсатком, ще се състезават за голямата награда, която включва:

· Самолетен билет до Лондон и обратно за победителя и 1 негов придружител по избор;

· Настаняване на двамата в луксозен хотел за 3 нощувки;

· Подаръчен сертификат American Express на стойност 500 щатски долара

· Ексклузивни „шпионски“ дейности в Лондон, включващи индивидуални обиколки на изложбата „Тайната война“, посветена на английския шпионаж и на локациите в Лондон, свързани с шпионската дейност.

Leave a Reply