Преподавател в М3 College създаде своя консултантска агенция

m3college.com I 2009-12-18

Радина РалчеваЕдна от най-сладките дами в преподавателския екип в М3 College Радина Rалчева наскоро стартира със замах работата на консултантската си агенция Go Green Communications. Агенцията е създадена в края на 2008, но действа активно от близо месец. Радина е специалист по комуникациите, тъй като е с дългогодишен опит в тази сфера – работила е за Globul, веригата 2be, била е на мениджърска позиция в „Хохегер България“. Агенцията предлага разнообразни висококвалифицирани специализирани услуги, които включват: комуникации и стретегическо управление в сферата на екологията , връзки с обществеността, връзки с медиите и управление на информацията, медиен анализ, business-to-business комуникации, корпоративни комуникации, управление на корпоративната репутация и мн.др.

Както самото име подсказва, философията на компанията е свързана с подкрепата на т. нар. устойчиво развитие и свързаните с него практики.

Повече можете да научите на сайта: www.gogreencommunications.bg, a ако желаете да се поучите от професионализма и опита на чаровния мениджър на агенцията, заповядайте на курсовете, организирани от M3 College.

Снимка: Вестник "Капитал"

Оригинална публикация

Leave a Reply