Престижното Лондонско училище по PR стартира курс в София на 7-ми ноември

insmarket.bg I 16.10.2012

Лондонското училище по PR (London School of PR) започва записване на студенти в специализирания курс – PR и Управление на репутацията. Местата са ограничени. Тазгодишната програма включва 14 модула, които са разпределени в период от 3 месеца – от 7-ми ноември 2012 г. до 30-ти януари 2013 г. Желаещите да заемат място в профилирания курс, ще се обучават чрез принципно нови образователни методи, основани на интензивна интерактивност между лектор, съдържание и аудитория. Обучението е концентрирано изцяло върху разработването на реално приложими стратегии и техники за управление на репутацията на даден бранд или организация. Акцент в програмата е интегрирането и адекватното използване на новите "комуникационни екосистеми” от дигитални технологии и социални мрежи.

По време на обучението, курсистите на Лондонското PR училище, ще бъдат многократно провокирани да задават правилните маркетингови и PR въпроси и да намират отговори. В търсенето на нови знания и умения, техни ментори ще бъдат специалисти и практици, висши мениджъри от бранша, които са доказали своя талант на комуникатори в редица международни топ компании.

Учебните курсове ще се провеждат в централата на училището – бул. Витоша 180, а модулите от програмата обединяват основните насоки в съвременния PR и управление на репутацията чрез холистичен подход към професията. Подробна информация за всеки елемент от курса, може да бъде намерена на официалната страница на LSPR за България – http://www.upr-consultancy.com/.

Оригинална публикация

Leave a Reply