PR@Festivals – онлайн пространството на най-добрите PR кампании

www.kremenageorgieva.com I 20.01.2013

Стартът й беше сложен с наградените кампании от Cannes Lion 2012

Инициативата PR@Festivals ще събира на едно място наградените PR кампании от най-големите световни и родни фестивали за креативност. Тя ще включва представяне на кампании, ентрита, интервюта с членове на отделните журита, както и всякакви други интересни материали, от най-значимите фестивали, в които участват категории, посветени на различните лица на PR. Специално място, разбира се, ще бъде отредено на българските конкурси за PR.

Стартът й беше сложен с кампанията "The Most Popular Song", отличена с Cannes Lions 2012 PR Grand Prix, като с това се отбелязва и началото на период, изцяло посветен на най-големия европейски фестивал за креативност. В следващите два месеца, ще бъдат представяни наградените кампании, получили Лъвове в отделните категории. По традиция, организаторите на фестивала ограничават достъпа до отличените ентрита месец след събитието, а този факт превръща колекцията на PR@Festivals в ексклузивна и ценна за всеки, който има интерес към креативността в PR.

Инициативата PR@Festivals е част от блога "PR. Реторика. Медии." и може да бъде проследена тук (http://kremenageorgieva.blogspot.com/p/prfestivals.html ), както и чрез групата във Facebook.

Leave a Reply