Приятни изненади по случай рожденния ден на Credissimo

Credissimo I 24.08.2012

5 години credissimo, 100 000 клиента

Можете да се възползвате от намаление до 23% от оскъпяването за следните продукти „credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“ с посоченият промоционалния код ROJDENDEN12, който е в сила до 31 август 2012г. Освен отстъпките можете да грабнете и безлихвения заем до 399 лв. за пакет „credissimo до заплата“, само този месец!
Първата фирма предложила бързите онлайн кредити у нас Credissimo, този месец отбелязва своя пети рожден ден. За своите бъдещи и настоящи клиенти тя е подготвила много приятни изненади.
Професионализмът и доброто отношение на целия екип, успя да спечели доверието на повече от 100 000 клиента! Иновативната фирмена политика утвърди Credissimo в лидер при онлайн кредитирането. Фирмата за пръв път в България успя да предложи на своите клиенти: бързи кредити само за 20 минути, кредити онлайн и безлихвени заеми. Новите продукти и прозрачността на услугите, успяха да променят кредитирането в България.

Имате възможност да пресметнете предварително вашият бърз кредит, чрез онлайн калкулатор в интернет страницата credissimo.bg. Поръчайте още сега кредит онлайн и се наслаждавайте на едно незабравимо и чудесно лято!

За контакт:
Свържете се с Credissimo на тел. 070012012 (на цената на един градски разговор)
E-mail: contacts@credissimo.bg 

Leave a Reply