PRO.bg вече с пет часа новини на ден

www.vesti.bg | 2010-02-10 

В средата на месеца телевизията ще започне да излъчва нови проекти на новинарите си. От 15 февруари PRO.bg започва да излъчват повече от пет часа дневно новини.

Телевизията прави две промени – удължаване на Новините в 7 ч. с още един час и включване на нова емисия по обяд, съобщиха от медиата.
Всяка делнична сутрин Яна Грудева и Георги Любенов ще бъдат със зрителите вече с един час повече – от 7:00 до 10:00 ч. Допълнителният час ще бъде изпълнен отново с информация за актуални събития за деня, преки включвания от горещи точки, с още интересни гости от света на културата, медиите и светския живот.
Във времето между 9 и 10 ч. ще бъдат включени още спорт, прогноза за времето, хороскоп и специална рубрика "Време за теб", която ще дава полезни съвети за здраве и красота и ще разказва за най-новите козметични процедури и модни тенденции.
Водещата Гергана Кънчева ще представя обедните новини в 13 ч. през седмицата.
Концепцията на новата емисия включва както всичко най-важно, станало през деня до момента, така и случващите се в момента и предстоящите събития, живи включвания от София и страната, любопитни новини от света, полезна информация, време и спорт.
След като на 20 октомври 2008 г. стъпиха на телевизионния пазар, Новините на PRO.BG продължават да разширяват продукцията и екипа си, предлагайки различен поглед към интересните за аудиторията теми, отбелязват от екипа.
През юли 2008 г. СМЕ (Central European Media Enterprises) купи телевизионният канал ТВ2 и Ринг ТВ. Година по-късно ТВ2 бе преименувана на PRO.bg.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply