Проф. Юлиян Вучков: Аз съм безсмъртен!

www.bulgaria-news.bg | 2010-01-29

"Георги Първанов и Красимир Гергов да си проверят холестерола, защото той е по-важен от парите и властта. Няма да убият Вучков! Милен Цветков ми каза, че махането му няма нищо общо с мен."

"Сърцето ви е като на 20 годишен", – казал лекар от Военна болница на култовия ТВ водещ.- Очевидно се захранва от Вашия висок професионален тонус". 

Пред Bulgaria News проф. Юлиян Вучков сподели: "Много пъти съм имал ядове. Но ако здравето ми е блестящо, както е в момента, дълго още ще ги дразня. Много ги е страх от мен, много! Дори сега да ме свалят от екрана и да забранят на всички теливизии да ме канят – аз съм в главите на хората и ще бъда в главите им поне още 3 години с това, което съм им говорил."
Водещият на народа смята, че
измишльотините за нисък рейтинг на "Здравей, България" са дело на социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, които са голф-бизнеспартньори на рекламния бос Красимир Гергов.
Случващото се в Нова ТВ е дело на Георги Първанов и Красимир Гергов, убеден е той.
"Изобщо не е ставало дума за теб в разговора ми с ръководството, нещата са други", казал Милен Цветков на проф. Вучков. Според негови колеги отдавна били вдигнали мерника на непослушния и конфликтен водещ, който беше останал единствен със свое несервилно поведение на екраните на сутрешните блокове.
Очаква се в понеделник екипът на "Здравей, България" да се има разговор с ръководството и да разбере какво се случва.
За най-сигурен водещ на мястото на Милен се спряга Георги Любенов,
откритие на Люба Кулезич, а сега водещ на новините на Pro.bg, бивша ТВ 2, на която беше "консултант" (или скрит собственик?!) Красимир Гергов.
За редактор на сутрешния блок на Нова ТВ можело да бъде поканен Асен Григоров, бивш медиен консултант на Надежда Михайлова и на Първа инвестиционна банка. Той пък е откритие на Елена Вълчева, с която драматично се разделиха след като Григоров й спретна куп интриги, довели до напускането й от БНТ и узурпирането на икономическото предаване "Плюс-минус". В БНТ той беше известен като сервилен и усукващ се при всяка власт, което го задържа дълго на екран, след като много по-добри от него журналисти бяха натирени от "Сан Стефано" 29, споделят негови бивши колеги. Като изпълнителен директор Асен Григоров доведе до фалит Re:TV, с която се свързват имената на бизнесмена Иво Прокопиев и политолога Иван Кръстев. Журналисти от телевизията споделят, че тя е била под силното влияние от Иван Костов. Той стана причина да бъде прогонен журналиста Явор Дачков.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply