Професионални домоуправители ще се грижат за повишаването на качеството на живот в дома и офиса

Комуникационна агенция PRoWay I 9.02.2011

Home Care прогнозира сериозен интерес и устойчив растеж в сектора. Компанията ще подкрепи усилията на браншовите организации за законови промени. Home Care откри своя офис в София в началото на 2011 година

9.02.2011 г., София. Компанията за професионални услуги за грижа за дома и офиса Home Care навлезе и на пазара в столицата, след като в продължение на пет години развива своя бизнес в морските и планински курорти в България. Компанията се грижи за комуналните услуги и удобство на собственици на жилищни сгради и апартаменти.
 
В началото на 2011 година официално бе открит офис на компанията в София, който ще предлага пълна гама професионални услуги, насочени към повишаване качеството на живот на собствениците и обитателите на жилищни сгради и затворени комплекси, бизнес и офис сгради и индустриални обекти.
 
„Ние предлагаме изключително качествена и конкурентна услуга на нашите клиенти в България, като прилагаме и много иновации и опит от работата ни в други страни“ заяви Десислава Фераджиева, изпълнителен директор на Home Care. „Управлявала съм компании за професионални грижи за дома и офиса в Англия и Испания в продължение на 7 години и се старая винаги да гарантирам на нашите клиенти сигурност, покриване и на най-стриктните техни изисквания и комплексност на услугите“, допълва тя.
 
Проучване на Home Care показва сериозен интерес и устойчив растеж в сектора на професионални грижи за дома и офиса в София и в големите градове и курорти на България. Собствениците и наематели на жилищни и бизнес сгради осъзнават, че партньорството им с компания – „Професионален домоуправител“ повишава в дългосрочен план стойността на тяхното имущество и инвестиция, спестява средства и усилия, гарантира сигурност при събиране на дължими вземания и опазва собствеността им.
 
Освен добрия потенциал на пазара за професионални услуги за дома и офиса, все още Home Care вижда и проблеми и предизвикателства пред дейността на компаниите в сектора. Въпреки работещия Закон за управление на етажната собственост, все още липсват ефективни механизми за събиране на таксите, които се дължат за услугите на професионалните домоуправители, както и трудното вземане на решения за поддържане и развитие от страна на етажните собственици. 
 
Home Care ще подкрепи и усилията на браншовите организации за законови промени, които да защитават интересите на професионалните домоуправители.
 
Какво предлага Home Care чрез „Професионален домоуправител“
 
грижи за управление на етажната собственост – чистота, текущи ремонти, контролиран достъп, заплащане на комунални услуги
успешна комуникация със собственици и наемателите
пълна гама от допълнителни индивидуални услуги за повишаване комфорта на обитателите
гарантирани договорни отношения
 
За Home Care
 
Компанията е изцяло българска и е създадена през 2005 година. Има сериозен опит в професионални грижи за дома в морските и планински курорти в България. Управлява проектите Amphora Palace в к. к. Златни пясъци, Stella Polaris в к. к. Слънчев бряг, Pirin Place в гр. Банско. 
 
За Десислава Фераджиева
 
Десислава Фераджиева притежава над 10-годишен опит в управлението на имоти и професионална грижа за дома и офиса в Англия, Испания и България. През 2005 г. тя е поканена от големи български инвеститори да се завърне в България, за да развиват съвместно все още непознатия, но силно необходим продукт на пазара – Property Management. Десислава Фераджиева създава и управлява Home Care от 2005 година досега.
 
За допълнителна информация:
 
Home Care
гр. София
бул. „Христо Ботев“ №31, ет. 1
тел.: 0899 983 098
E-mail: info@homecarebg.com
Web: www.homecarebg.com
 
За медийни запитвания:
 
Стоян А. Стоянов
 
Partner&PR Manager
PRoWay Communications Agency
 
Mob: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Leave a Reply