Промени в управлението на ПРО.БГ Медиа

www.cross-bg.net | 2010-03-24 

ПРО БГ МЕДИА съобщи, че Генералният директор Огнян Димов напуска компанията, за да насочи усилията си в нови бизнес проекти. Считано от 1 април Яна Иванова, която към този момент заема длъжността Заместник-директор на медиата, ще поеме функциите на г-н Димов и ще бъде назначена за Генерален директор на ПРО БГ МЕДИА.
„Три години след като започнах проекта ТВ2 от бял лист хартия, ПРО БГ МЕДИА се превърна в един от основните играчи на българския медиен пазар, с много голям потенциал за бъдещето си развитие. Удовлетворен съм от постигнатото и съм горд от факта, че за сравнително кратък срок успях да създам работещ екип от силни професионалисти. Мисля, че за мен настъпи моментът да приема ново предизвикателство и съм убеден, че стилът на медийната група, с подкрепата на СМЕ, ще продължи успешното развитие на ПРО БГ МЕДИА в България" – заяви Огнян Димов.
Яна Иванова работи с Огнян Димов за ПРО БГ МЕДИА от самото създаване на проекта. От 2007 г. до сега тя обединява функциите на заместник-директор и ръководител на Правен отдел. Яна Иванова работи в медийния бизнес от 1997 г. – последователно в Българската национална телевизия и ТВ7. Преди постъпването си в ТВ2/ПРО БГ МЕДИА е била и Изпълнителен директор на АБTО.
Петър Дворжак, член на Надзорния съвет на ПРО БГ МЕДИА и Изпълнителен вицепрезидент, ръководител „Разпространение" в CME заяви: „Ние работим с Яна от самото начало, когато СМЕ закупи ТВ2 през 2008 г., и сме убедени, че тя успешно ще продължи работа по изграждането на нашите брандове в България – PRO.BG, RING.BG и PRO FM. Пожелаваме на Огнян много късмет в новите инициативи и му благодарим за усилията през последните две години".

Оригинална публикация

Leave a Reply