Publicis One обяви новите си ръководни лидери

MYPR.bg I 4.04.2016

Publicis One обяви имената на международните и регионални ръководители, които поемат нейното управление. Новосъздадената структура е предложена от главния изпълнителен директор на компанията Ярек Жебински. Publicis One е международна комуникационна организация, която обединява под един покрив възможностите и експертизата на всички агенции от Publicis Groupe в близо 50 държави. С над 7500 служители, дейностите на Publicis One се простират в Латинска Америка, Европа, Близкия Изток, Африка и Азия.
“В началото на тази година, започнахме една много значима за Publicis Groupe трансформация, която включва създаването на Publicis One – нова глобална комуникационна група. След като тръгнахме по този път, първата ни мисия бе да създадем силен управленски екип“, сподели Ярек Жебински. “Екипът на Publicis One включва най-опитните лидери на Publicis Groupe, които с разнообразния си профил внасят набор от умения, предприемачески дух и лоялност към марките.“
Позицията на главен изпълнителен директор за Латинска Америка ще заеме Моника Гедсби, а Джоузеф Пиаца ще бъде главен финансов директор за региона. Главен изпълнителен директор за Азия ще е Никола Мена, заедно с Рикардо Росес, който ще бъде главен финансов директор.
За да се гарантира равноправно отношение към всички пазари в региона на ЕМЕА, който покрива 25 държави, са назначени трима главни изпълнителни директори – Йоан Пармантие ще развива региона на Бенелюкс, Миша Лукич ще управлява Централна и Източна Европа, а Кевин Тромп ще отговаря за Африка. И тримата ще бъдат подкрепяни от Дейвид Кларк, който е назначен като главен финансов директор за региона на ЕМЕА.
На ниво международен мениджмънт, Алис Маккрийт поема позицията на главен финансов директор, Маре Прандергаст ще отговаря за намирането на таланти и Карън Лим ще ръководи комуникациите на компанията.
Всичките новоназначени международни и регионални лидери на Publicis One вече са поели новите си задължения и са започнали активна работа във всички региони.
Морис Леви, председател и главен изпълнителен директор на Publicis Groupe сподели: “Publicis One прилага един напълно нов подход за разработването на крайни решения за пазара. Убеден съм, че под ръководството на Ярек Жебински, Publicis One ще предоставя най-добрите услуги на клиентите и ще привлича най-големите таланти, предлагайки им интересни възможности за кариерно развитие. Така тя ще се превърне в най-добрата комуникационна структура на всеки пазар. Имам пълно доверие в екипа, избран от Ярек Жебински“.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply