Путко Мафани: Името ми си е страхотно

в. Тема спорт | 2010-02-24

Искам да работя със Стоичков, призна африканският пиар експерт

Превърналият се В най-голямата медийна звезда в България в последните няколко седмици Путко Мафани за първи път проговори за името си, за Христо Стоичков и за всички други теми, свързани с него. "Честно да ви кажа, съм малко изненадан от неочакваната популярност. Ако това, което казвате, е вярно, то преводът не ми харесва. Името ми обаче е Путко и аз си го харесвам", обяви пиар специалистът в интервю за football24.bg.
Мафани призна, че досега не е имал възможност да се запознае лично с Христо Стоичков, но добави, че би го направил с голяма радост. "Погледнато професионално на представянето на Мамелоди Съндаунс, Стоичков със сигурност е отличен треньор. Убеден съм, че е най-добрият, който е водил тима след Тед Думитру. Той донесе много нови неща тук. Забелязах, че особено държи на тактиката и дисциплината. Определено бих искал да работя заедно с него един ден", изтъкна Мафани, който е пресдиректор на конкурента на Мамелоди Кайзер Чийфс.
В заключение пиар гуруто покани всички българи на предстоящия мондиал в ЮАР. "Не са ми приятни смешките по мой адрес, макар като по-млад и аз да правех такива неща. Както и да е, ще се радвам да видя всички българи в ЮАР за световното първенство", завърши Мафани.

Стр. 24

Leave a Reply